Inredningstjänster

Inredningsprocess3.png

INREDNINGS KONSULTATION

3 TIMMAR, 3650 :-

En konsultation är bästa sättet att komma igång med ett projekt, oavsett om det är stort eller litet. Under 1- 1 1/2 timma sätter jag mig in i ert projekt och tillsammans funderar vi på hur ni på bästa sätt når fram till ert mål. Ni får sedan en plan och ett mini-moodboard som ni kan ha till hands när det behövs. 

191126-Emma-personalbrandphotos-019.jpg
Hand Holding Färgrutor

Så förbereder du dig bäst:

Fundera ut vilka frågor som är viktigast för er.

En planskiss över ytan som ska planeras underlättar och gör att man kan komma längre under en konsultation.

Leta gärna upp och visa inspirationsbilder på saker eller miljöer ni har sett i böcker, tidningar eller på internet, som ni tycker är intressanta eller visar på en stämning/känsla som ni vill skapa. 

 

Tips! Här är pinterest ett bra verktyg.

Denna tjänst passar alla storlekar på projekt

3-stegsraketen  

En 3-stegstjänst när du vill genomföra ett projekt men har svårt att få ihop det. 14.400 kr (3 delbetalningar á 4.800 kr) 

Ibland behöver man mer hjälp en bara en konsultation. Samtidigt behöver man kanske inte en projektledare som tar ansvar för alla steg i processen. Jag tog fram den här mellantjänsten som ger dig stöd genom projektet, men bygger på att du själv driver det framåt. Vi ses vid tre tillfällen över ett tidsspann som vi kommer överens om och som passar just ditt projekt. Tillsammans kommer vi fram till prioriteringar, praktiska och estetiska lösningar. Jag finns där som bollplank och jag sätter lite lagom press på dig så att projektet går framåt och hela vägen i mål. Vi följer en tidsplan och du får uppgifter som ska färdigställas innan nästa möte. När du köper tjänsten kommer du att få en pdf där vi fyller i uppgifter och planer under resans gång. Ett bra verktyg att hålla i handen när man tappar bort sig och behöver hjälp att fokusera. 

Denna tjänst passar små till medelstora projekt

tex när du står inför en renovering och behöver hjälp med idéer och någon som ser till att du kommer vidare till nästa steg. 

Uppg.2 3-steg.png
3-stegs raketen.png
Tidslinje 3-steg.png
Unika projekt2.png

Det är svårt att sätta fasta priser på den här typen av tjänster. Det beror på att alla projekt är olika och unika. 

Lika olika som människorna som ligger bakom projekten. 

När jag jobbar är det viktigt för mig att förstå vad du har för förväntningar så jag kan hjälp dig på det sättet som passar dig bäst. 

För att få en bättre bild av hur ditt projekt skulle kunna se ut är det enklast att du hör av dig via mail eller telefon, så kan vi prata igenom dina förutsättningar och önskemål i lugn och ro. 

Unika Projekt

Koncept, Planering & Design 

Pris enligt offert, eller löpande efter behov

I den här tjänsten börjar vi med en konsultation (se längst upp).

Under konsultationen ringar vi in projektet, bollar idéer och tar reda på vilken känsla ni vill skapa. Vi tar hänsyn till budget och andra praktiska detaljer. Efter detta skapar vi en skräddarsydd plan för just ditt projekt, och kommer fram till ett bra fortsättning.

Denna tjänst passar medelstora till stora projekt. För dig som behöver mer hjälp kanske även med projektledning, leverantörer, hantverkare mm. 

Det är alltid du som bestämmer hur stort ett projekt ska bil.

Runda trä Tabell
Emma Jägbeck, Inredningsdesigner & Konsult