top of page

Medelhavsväxter & Mossa

Tillsammans med olivtrad.se leverar vi medelhavsväxter, inomhusväxter, mosstavlor och mossväggar. Att ta in naturen ger många fördelar både när det kommer till luftföroreningar, ljud och visuella intryck. Det finns mycket forskning som pekar på att bara närvaron av växter påverkar oss positivt och har en lugnande inverkan. Vi kan även erbjuda vinterförvaring av medelhavsväxter för att de ska få det så optimalt som möjligt året om. Hör av dig om du vill veta mer. Vi levererar både till företag och privatpersoner. 

olivlogo.png
Blyertch logo.png

MEDELHAVSVÄXTER & MOSSA

 

När våra kaktusar dog stod vi med ett specialbeställt glasskåp i vardagsrummet som behövde fyllas med en modern växtinstallation som passade den moderna industriella lägenhetslooken. Tänk er en NYC-loft.

Vi finkammade nätet efter ideer men inget som riktigt passade. Tills vi kom i kontakt med Emma. Hon var mycket trevlig, tillmötesgående och gav inte upp förrän vi som kunder var nöjda och hade fått det vi sökte efter.

Resultatet blev en grym mossvägg. Tänk mer installation på femstjärnigt hotell än en shoppinggalleria. Många gäster har kommenterat den i mycket positiva ordalag. 

Vi är mycket nöjda med Emma och hennes team ( inkluderat hennes söta vovve).

Ardalan Rahimi, Kungsholmen

olivträd, medelhavsväxter, inomhusväxter, restaurang växter, trädgårdsdesigner, garden designer, Nordic design, Stockholm, OAS Design
Mossvägg, moss wall, växtplanering, inomhusväxter, ljudabsorberare, Stockholm, OAS Design
Stockholm, trädgårdsdesigner, växtdesigner, mossa mosstavlor, mossväggar, OAS Design, Nordic design, Nordic interior design
Mossa, mossväggar, mosstavlor, moss wall, Stockholm, Nordic interior design. OAS Design, Emma Jägbeck
Palmblad, medelhavsväxter, olivträd, inomhusväxter, växthjälp, företagsväxter, restauranger

TILL FÖRETAG & PRIVATPERSONER

Vi kan ta fram koncept med inomhusväxter, medelhavsväxter för terasser och uteserveringar, grön inredning på kontor och i privathem. Kontakta oss direkt för att beskriva vad precis du eller din arbetsplats behöver. 

Mer information om våra produkter hittar du på olivtrad.se

trädsiluette.png
bottom of page