SOPHIA B

Vi fick en toppenbra genomgång av vår trädgård när vi flyttat till nytt och massa tips om hur vi ska sköta om den framöver. Rekommenderas!

MARTIN

Proffsigt, kunnigt, blomstrande och på utsatt tid! 

ERNESTO

Inspirerande och kreativt från OAS

Mitt intresse för inredning fick en rejäl boost med Emmas konkreta och kreativa råd. Tack för hjälpen! Rekommenderas varmt.

GILA - MÄRSTA

 

"Tack för ett mycket givande, inspirerande och trevligt möte idag! Du lyssnade verkligen in våra tankar och idéer och gav utifrån det, och utifrån vår tomts förutsättningar, konkreta och tydliga råd. Vi fick många smarta tips som vi kan (och ska) förverkliga. Vet nu precis var och hur vi ska börja för att så småningom åstadkomma den trädgård som passar våra behov och önskemål på bästa sätt. Väldigt proffsigt!"

SOFIE - VASASTAN

"Tack för ett fantastiskt samarbete och för all ny kunskap om trädgårdsväxter! Jag är oerhört imponerad av OAS Designs kreativitet och enorma kunnande och ser fram emot framtida samarbeten! Rekommenderas verkligen!"

LOVISA - SÖDERMALM

 

"Att flytta med småbarn är ett projekt i sig. Av alla planer jag hade för vårt nya boende hann jag inte ens med hälften och sen glömdes resten bort i röran

MIMMI - TYRESÖ

 

" REKOMMENDERAS !

Kreativt och kunnigt. Håller tiderna och gör vad de lovat och ibland lite till. Rekommenderas varmt!"

OAS TRÄDGÅRD & DESIGN

info@oasdesign.se

0736 71 92 44

Adress:

Norr Mälarstrand 10

112 20 

Stockholm

Stockholms län

  • Black Facebook Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Instagram Icon