top of page

TRÄDGÅRDSKONSULTATION

Under 2 timmar ses vi på plats i din trädgård, vi bollar idéer och diskuterar lösningar på de utmaningar du brottas med. Jag delar med mig av min kunskap och erfarenhet och kan hjälpa dig att göra kloka val. 

För mig är det viktigt att du får ut det mesta av din tid, så läs igenom punkterna nedanför för att förbereda dig på bästa sätt. 

Tips på hur du kan förbereda dig inför en konsultation...

Fundera ut vilka frågor som är viktigast för dig/er. Då har vi möjlighet att beta av dem i prioriteringsordning och ta det viktigaste först.

 

 

 

 

 

 

Samla gärna ihop inspirationsbilder på sånt du tycker om och på den känsla du vill uppnå. Då blir det enklare för mig att förstå vad du vill åstadkomma med din trädgård. Pinterest kan vara ett bra verktyg eller om du föredrar att klippa ut från tidningar. 

Leta fram eller skaffa en skalenlig tomtkarta över din tomt. Om du inte hittar någon hemma kan du beställa från kommunens hemsida eller från lantmäteriet. Skriv ut c:a 5 exemplar, de är till god hjälp om man behöver skissa eller göra anteckningar. 

Observera att jag inte levererar växtplaner på stående fot. Jag kan rekommendera en och annan växt men för att göra en större växtplanering krävs arbete från kontoret där jag har tillgång till olika typer av information som är viktig under den typen av arbete.

Garden design, garden designer, trädgårdsdesigner, nordiska trädgårdar, nordic garden design, OAS Design, Stockholm

Har du fler frågor?

bottom of page