top of page

MINA LEVERANTÖRER

Jag jobbar med en mängd olika leverantörer för allt mellan växter och textilier. Här kan du hitta information om några av dem, vad som gäller angående köp, returer och garantier. Det kommer att dyka upp fler leverantörer här under tiden. Alla finns inte med så om det är något speciellt du undrar över om en leverantör som inte står med på denna sida, hör av dig direkt till mig så tar jag reda på det. 

Leverantörer, corten stål, In-Lite, trädgårdsdesigner, ljusdesigner, garden designer, Stockholm, Djurgården, Oscar Properties, OAS Design, cortenekrukor, Cortene steel,
Snälla ord från en leverantör 

OAS Trädgård & design gör verkligen skäl för sitt namn. Som leverantör har vi fått chansen att bistå Emma i flera special projekt i allt från vindsvåningar och parkliknande trädgårdar. För att skapa en OAS krävs lyhördhet, kunskap och ett modernt tänkande vad avser designidéer och lösningar. Vi rekommenderar OAS Trädgårdsdesign med glädje och vågar lova bästa tänkbara service och kundnöjdhet genom hela ert projekt.

Christoffer Frisell | Outdoor Design
OAS leverantör av utomhusbelysning,
 Cortenekanter mm

NÅGRA LEVERANTÖRER JAG ARBETAR MED

ERIKSBO

LEVERANS & ETABLERING AV VÄXTER

När du köper växter via mig är jag mån om att det ska vara en bra upplevelse och att dina nya växter ska få rätt förutsättningar och en bra start. Jag vill även informera om de annorlunda regler och garantier som gäller när man köper levande material. 

Så läs igenom pdf:en ordentligt och om du fortfarande har några frågor så hör du av dig till mig så lovar jag att svara så gott jag kan! 

PDF

Växter, perenner, buskar, träd, Trädgårdsdesigner, Stockholm, Eriksbo plantskola, Nordic designer, garden designer, OAS Design
Utomhusbelysning, out door lights, irrigation, In-Lite, OAS Design, garden designer, Stockholm, Sweden, Nordic gardens, Nordic designer

IN-LITE

In-Lite är ett holländskt belysningsföretag som jag har jobbat med lika länge som jag har haft företag. De säljer belysning av bästa kvalitét och erbjuder en fantastisk service. Det är så roligt att planera in deras armaturer i min design. Och jag blir lika nöjd varje gång. Här har jag samlat lite information som kan vara bra att känna till om du har köpt belysning till din trädgård. 

BILD FRÅN IN-LITE

Astrid

Högkvalitativa textilier med ett stort sortiment. Det är lika roligt varje gång jag ska inkludera textilier från Astrid i inredningen. De har också gjort sak av att försöka vara hållbara i så många led som möjligt, något som jag tycker är viktigt att alltid sträva efter. 

Inredningsdesigner, Stockholm, Interior designer, Oscar Properties, Textil gardiner, fabric, interior designer, Nordic interior, OAS Design, Emma Jägbeck, Astrid
dahlagenturer, Interior designer, inredningsdesigner, OAS Design, Stockholm, mattor, carpets, Nordic designer

Dahlagenturer

När jag scannar jaktmarkerna efter mattor, hamnar jag allt som oftast i händerna på syskonen Dahl som driver Dahlagenturer. De har ett brett sortiment av mattor, men ibland kommer man därifrån även med en lampa eller något annat snyggt. De är fantastiskt kunniga och hjälpsamma, allt för att garantera att mina kunder får ett fantastiskt slutresultat. 

Cane-Line

Hit vänder jag mig ibland när jag vill ha snygga och kvalitativa utemöbler. De är pricken över i:et i flera av mina trädgårdar som jag har designat. 

Cane-Line, trädgårdsdesigner, garden designer, nordic gardens, nordiska trädgårdar, OAS Design, Stockholm, Emma Jägbeck, Utemöbler, trädgårdsmöbler, Garden design
Dryboy 1.jpeg

Dryboy

Skräddarsydda överdrag till dina utemöbler. Svårt att överdriva behovet av ett överdrag av bra kvalitét som går att använda utomhus året om i vårt karja klimat. Hör av dig om du saknar ett!

OAS DESIGN REKOMMENDERAR

Monchiqe

En ny leverantör som dykt upp alldeles nyss är Monchiqe med sin ljuvliga parasoll. 

Världens charmigaste nystartade familjeföretag. De har anknytningar till byn Monchiqe i Portugal och stenkoll på hela tillverkningskedjan. Om man vill få en känsla av kusten kring medelhavet under 50-60 talet då har man kommit rätt!

monchiqe, parasoll, trädgårdsdesigner, garden designer, nordisk designer, nordic design, nordic gardens, OAS Design
personal brand photography, garden designer, trädgårdsdesigner, Stockholm, Nordic design, innergård, Östermalm

Lumeah Photography

Jag måste bara rekommendera Janine på Lumeah! En fantastisk och personlig Brand Photographer som har fotat de allra flesta av mina bilder genom alla år. Jag tycker att hon får till rätt känsla varje gång! 

bottom of page