top of page

Mina kunder...

Mitt främsta mål är att göra mina kunder nöjda. Många kunder jobbar jag med under lång tid och vi hinner lära känna varandra väl, andra träffar jag kanske bara en eller ett par gånger.  För mig är det lika spännande varje gång jag ska träffa en ny kund. Jag får en glimt av en annan persons vardag, blir inbjuden att höra vilka utmaningar hen står inför och får ofta möjlighet att försöka hitta kreativa lösningar på olika praktiska saker som sedan följer med den personen i vardagen framöver.

 

Många har liknande behov, som till exempel förvaringsproblematik, behovet av att skapa en miljö för återhämtning i vardagen, barnen ska ha sitt och de vuxna likaså. Det ska finnas rum för alla, där många olika behov ska bli tillgodosedda. Ibland är det hela bostadsrättsföreningar som ska samsas på en innergård, de äldre som vill utnyttja utemiljön till att koppla av medan barnen behöver få ur springet ur benen. Jag gillar den typen av utmaningar. 

Här hittar du några av alla fina omdömen jag fått genom åren.

OMDÖMEN

VAD SÄGER FOLK

Ulla Tansen
Södermalm

Vår bostadsrättsförening anlitade OAS Design för att göra om vår gård i Stockholms innerstad. Hela teamet är kunniga, professionella och trevliga, och jag skulle anlita dem igen.

Nils
Lidingö

Proffsig & lyhörd, flexibel & mycket kunskap om växtval, färg och form både när det gäller trädgården och inredning. Kan varmt rekommendera Oas Design.

Clara Ljung
Enskede

Emma hjälpte oss med växtval och design av vår lilla trädgårdstomt. Hon är väldig kunnig och kreativ, men samtidigt tar hon hänsyn till ens egna önskemål och föreställningar. Dessutom har hon en fantastisk känsla för stil, färg och form. Det har varit ett nöje att jobba med Emma!

Minnie Ljung
Ekerö

Kan rekommendera Emma på det varmaste, med hennes hjälp har vi skapat en boendemiljö med en röd tråd som löper genom likväl hem som trädgård. Proffsig och punktlig. Håller deadlines och förstod oss fullt ut och förvekligade våran vision.

Åsa Julin
Älta

Vi har anlitat Emma vid flera tillfällen med att bolla idéer och planera vår trädgård. Hon har även hjälpt oss att planera och köpa in belysning, vilket verkligen höjde helhetskänslan flera steg. Emma är mycket kunnig, kreativ och inlyssnande och vi rekommenderar henne varmt.

Susanne Sesemann

Östermalm

Jag anlitade Emma när jag behövde hjälp att pimpa mina terasser som behövde en uppfräschning med nya planteringar och växter. Och vilket lyft det blev!

Jag hade aldrig kunnat fixa det på egen hand. Så himla fint och proffsigt! Alla som varit på besök blev imponerade. Kommer definitivt att anlita Emma igen till våren när det kommer att behövas göras fint inför utesäsongen.

bottom of page