Om OAS Design

191126-Emma-personalbrandphotos-036.jpg
Oasguld.png

1 januari 2012 startade jag OAS Design. Jag var utbildad inom trädgård och hade precis varit föräldraledig med två barn i tät följd. Man kan väl säga att jag minst sagt var motiverad!

Sedan dess har jag drivit OAS Design i både upp och nedgångar genom åren. Jag har planerat en rad trädgårdar och innergårdar. Konsulterat, beskurit och mycket mer. Efter några år utbildade jag mig även inom inredning och lade till det i listan på tjänster. Det kändes kompletterande.

 

Jag älskar att skapa miljöer, både ute och inne och gärna inspirerade av varandra. Det handlar egentligen mest om att jobba med olika verktyg och dimensioner. Känslan av att vilja skapa miljöer man mår bra i är densamma. Det är mycket roligare nu, mer komplett, och de båda inriktningarna ger näring och idéer till varandra. Det är tacksamt att skapa en inredning som inte påverkas av ljus, vattenmängd eller vilket Ph-värde golvet har. Och det är befriande att få komma utomhus i luften och ljuset. Och jobba med ett material som inte följer några regler överhuvudtaget.

 

Det jag drivs av är att få hjälpa mina kunder att hitta fram till den miljö de drömmer om. Min hjälp kan se väldigt olika ut. Jag kan vara allt från ett bollplank till en projektledare. Jag sätter koncept med färger och material och hjälper kunder att lära känna sina trädgårdar med allt vad det innebär. 

Jag älskar mitt jobb. Jag har suttit på några olika kontor genom åren, jag jobbar och samarbetar med en mängd fantastiska människor. För tillfället har jag mitt kontor hemma i mitt hus i Älta, och njuter av alla fördelar som det drar med sig. Så får vi se vad som händer härnäst. 

Emma Jägbeck
Inredningsdesigner 
& Trädgårdsarkitekt