top of page

Konsultation Premium

Här kan du läsa vad som ingår i Premium konsultationen. 

Jag kommer att lägga 24 arbetstimmar allt som allt på att hjälpa dig och ditt projekt på traven. Som alltid ser behov olika ut hos olika kunder och du har möjlighet att påverka hur du vill att jag ska använda tiden. Men några saker är fasta och de kan du läsa mer om här. 

Detta ingår i premium...

Man kan säga att i den här konsultationsformen följer jag dig genom ditt projekt. Jag bistår med kreativa lösningar och struktur. Ger dig tillgång till min kunskap och mina erfarenheter som kan hjälpa dig att ta grundade beslut i olika frågor. Jag kommer att göra mitt bästa för att du ska komma i mål och uppnå den målbild som vi sätter tillsammans. 

Tre
Konsultationer

I den här tjänsten ingår 3 st konsulationer på 2 timmar vardera. Konsultationerna är de möten där vi planerar framåt och tar oss från steg till steg. Det tillkommer även ett avslutningsmöte där vi går igenom projektet och avslutar på ett bra sätt. 

Avstämningar

Mellan varje konsultation har du möjlighet till 3 st avstämningssamtal á 30 min vardera. Detta för att minska risken att du stannar av och projektet går i stå. Det kan även vara skönt att kunna ställa frågor eller ta nya beslut vid behov. 

Uppgifter

Jag kommer att hjälpa till med strukturen av projektet och skapa uppgifter för att föra projektet framåt. Dessa "läxor" ska vara färdiga innan vi bokar in nästa konsultation. Du kan välja om du vill göra uppgifterna själv eller ta hjälp av hantverkare. Jag har kontakter till många bra hantverkare och leverantörer som jag kan dela med mig av vid behov. 

Tidsplan

Jag kommer att hjälpa dig att lägga upp en tidsplan. Det finns ingen specifik tid som projektet behöver bli färdigt på utan det kan anpassa till hur din tid ser ut i övrigt. Jag kan dock rekommendera att du känner dig redo att avsätta tid för att genomföra projektet. Det ger dig det bästa utfallet av mina tjänster. 

Redskap

Under projektet använder vi oss av exempelvis mail, pinterest, telefon och face-time. Nu för tiden finns det så bra tekniska hjälpmedel att det kan kännas som om vi har haft ett möte även om det skulle vara på distans. 

Kontakter 

Efter många år i branchen har jag bra kontakter vad gäller hantverkare och leverantörer, framförallt i Stockholmsområdet. Som kund till mig får du givetvis tillgång till dessa. 

Premium konsultation, inredningsdesign, inredningsdesigner, Stockholm, Nordic design, nordic interior, interior plan

Har du fler frågor?

bottom of page